Kies een toepassingsgebied »

Nieuwe locatiemanager Alken voor Max Pels

Recentelijk heeft er een verandering plaatsgevonden op de Max Pels vestiging in Alken.

De algemene aansturing ter plaatse is in nieuwe handen gekomen.

Gedurende 22 jaar was Merijn van den Eeden een zeer vertrouwd gezicht voor onze klantenkring. Als algemeen manager stond Merijn dicht bij markt en mensen, omdat hij op meerderlei vlakken zijn kennis en kunde aan de dag legde. Van technische productadvisering en verkoopsactiviteiten tot het schrijven van bonnen voor de transporteurs aan toe. Ondanks dat Max Pels hem natuurlijk altijd na aan het hart zal gaan, heeft Merijn zijn horizon verlegd en een nieuwe functie geaccepteerd binnen de organisatie CRH Civil Networks, waarvan Max Pels deel uitmaakt. “Voor de jarenlange prettige samenwerking en fijne contacten wil ik iedereen heel hartelijk bedanken. Ik ben ervan overtuigd dat de zaken echter gewoon op oude vertrouwde voet zullen voortgaan voor onze klanten en Max Pels garant blijft staan voor de kwaliteit die men van ons gewend is.”, aldus Merijn van den Eeden.

De verantwoordelijkheid van plantmanager is overgedragen aan Dhr. Patrick Goos. Patrick is zeker niet onbekend met de markt en producten van Max Pels. Voorheen was hij in deze omgeving jarenlang actief als o.a. productie- en onderhoudsverantwoordelijke klinkers en technisch inkoper; waardoor gerust gesteld kan worden dat er ruime ervaring en verstand van zaken opgebouwd is. Wanneer hij gevraagd wordt of de klanten iets zullen merken van de verandering in de leiding van de Max Pels site, is het antwoord een stellige nee. “Voor onze klanten blijft alles bij het oude. Ondertussen werken wij gestaag door aan het verder uitbouwen van onze kwaliteit en service. Bijvoorbeeld door het oprichten van een kwaliteitsdienst voor de controle van grondstoffen en materialen. Ik zie het als een kans om het bedrijf verder te doen groeien. Max Pels heeft een goede naam in de markt en daar leveren onze mensen elke dag weer een belangrijke bijdrage aan. Om dit alles aan te sturen is voor mij een uitdaging die ik graag aanga.”

Uiteraard kunt u zoals altijd met uw vragen over verkoop of technische ondersteuning bij ons terecht. U kunt contact opnemen via tel. +32 (0)11 31 37 33 of info@maxpels.be Verkoopleider Jago Crol staat met zijn team voor u klaar.

Contact us